Campagnepagina Apotheek.nl/opreis ruim 14.000 keer bekeken

8 juli 2021

De campagnepagina Apotheek.nl/opreis is ruim 14.000 keer bekeken. De campagnepagina staat sinds twee weken live, en attendeert het Nederlands publiek op het belang van het tijdig aanvragen van een Schengenverklaring. De pagina biedt bovendien andere relevante tips namens alle apothekers van Nederland, zodat Nederlandse medicijngebruikers zonder zorgen op reis kunnen. De campagnepagina staat hiermee in korte tijd in de top 20 best bezochte pagina’s op de Apotheek.nl, die maandelijks zo’n 1.6 miljoen bezoekers telt.
Campagnepagina Apotheek.nl/opreis ruim 14.000 keer bekeken

Twee weken geleden is de online zomercampagne ‘Goed voorbereid op reis’ live gegaan. Ook is de komende week nog onze radiospot te horen op de radiozenders Radio 10, Skyradio en diverse regionale zenders. Deze radiospot over het tijdig aanvragen van een Schengenverklaring verwijst de luisteraar naar Apotheek.nl/opreis voor meer praktische reistips.

Op naar een succesvolle campagne: doe mee!

Alle informatie op Apotheek.nl/opreis staat bovendien in de folder die de KNMP ontwikkelde: ‘Uw medicijn kan in het buitenland gezien worden als drugs!’. Apothekers kunnen de folder kosteloos bestellen en meegeven aan de patiënt. Er is ook een poster en narrowcast beschikbaar.

Bestel hier de materialen.

Bekijk Apotheek.nl/opreis