Apotheker Bart Smals opnieuw geïnstalleerd als Tweede Kamerlid

8 september 2021

Apotheker Bart Smals is op dinsdag 7 september opnieuw benoemd tot lid van de Tweede Kamer voor de VVD-fractie. Nadat demissionaire staatssecretarissen Dilan Yeşilgöz-Zegerius (Economische Zaken en Klimaat) en Dennis Wiersma (Sociale Zaken) hun Kamerzetel opgaven, volgde de beëdiging van Smals als Kamerlid. De VVD’er was eerder Kamerlid, met onder meer arbeidszaken en middelbaar beroepsonderwijs in zijn portefeuille.

Bart Smals (1970) was jarenlang apotheker in ’s-Gravenzande, en maakte tussen 2007 en 2013 deel uit van het hoofdbestuur van de KNMP. Voor zijn eerste beëdiging in 2019 tot Tweede Kamerlid maakte hij vijf jaar deel uit van de Delftse gemeenteraad als VVD-fractievoorzitter.

Apotheker Bart Smals is op dinsdag 7 september opnieuw benoemd tot lid van de Tweede Kamer voor de VVD-fractie. Nadat demissionaire staatssecretarissen Dilan Yeşilgöz-Zegerius (Economische Zaken en Klimaat) en Dennis Wiersma (Sociale Zaken) van liberale huize hun Kamerzetel opgaven, volgde de beëdiging van Smals als Kamerlid. De VVD’er was eerder Kamerlid, met onder meer arbeidszaken en middelbaar beroepsonderwijs in zijn portefeuille.

Dit nieuwsbericht is onderdeel van nieuwscategorie: KNMP