PRISMA-Awards: oproep voor indienen publicaties en proefschriften

30 januari 2019

Auteurs van publicaties en proefschriften op het gebied van farmaceutisch praktijkonderzoek kunnen deze indienen voor de PRISMA-Awards. Het PRISMA-bestuur reikt tijdens het symposium op 21 mei 2019 in Amersfoort de PRISMA-publicatieprijs en PRISMA-proefschriftprijs uit. Inzenden kan tot vrijdag 1 maart.

PRISMA-publicatieprijs 2018

De PRISMA-publicatieprijs wordt uitgereikt aan de auteur van de beste wetenschappelijke publicatie in 2018 op het gebied van farmaceutisch praktijkonderzoek. Publicaties van innovatief onderzoek die een voor de Nederlandse farmaceutische praktijk relevante vraagstelling beantwoorden, op methodisch hoog niveau uitgevoerd zijn en voor de Nederlandse apotheekpraktijk toepasbare resultaten opleveren, komen in aanmerking voor de PRISMA-publicatieprijs. Daarbij dient de publicatie (online) gepubliceerd te zijn in een internationaal ‘peer-reviewed’ wetenschappelijk tijdschrift in de periode van 1 januari tot en met 31 december 2018. De winnaar van de PRISMA-publicatieprijs ontvangt een oorkonde en een geldbedrag van 1000 euro.

Bekijk het reglement PRISMA-publicatieprijs

PRISMA-proefschriftprijs 2016-2018

De PRISMA-proefschriftprijs wordt toegekend aan de auteur van het beste proefschrift op het gebied van farmaceutisch praktijkonderzoek uit de jaren 2016-2018. Proefschriften die innovatief onderzoek beschrijven, voor de Nederlandse farmaceutische praktijk relevante vraagstellingen beantwoorden, op methodisch hoog niveau uitgevoerd zijn en voor de Nederlandse apotheekpraktijk toepasbare resultaten opleveren, komen in aanmerking voor de PRISMA-proefschriftprijs. Het proefschrift dient te zijn verdedigd in de periode van 1 januari 2016 tot en met 31 december 2018. De winnaar ontvangt een beeld en een oorkonde.

Bekijk het reglement PRISMA-proefschriftprijs

Auteurs kunnen een PDF-bestand van hun publicatie of proefschrift (of die van een collega) voor 1 maart 2019 indienen via .

Meer informatie over het PRISMA-symposium
Dit nieuwsbericht is onderdeel van nieuwscategorie: Professie