Nog één stap naar de StiPCO-tegemoetkoming 2018

21 maart 2019

Het StiPCO-uitbetalingsformulier al ingevuld? Zo’n 300 openbaar apothekers hoeven alleen nog maar deze kleine stap te zetten om de StiPCO-tegemoetkoming over 2018 te ontvangen.

In februari 2019 ontvingen alle openbaar apothekers die in 2018 StiPCO-scholing hebben gevolgd een digitaal formulier waarin zij de betalingsgegevens voor de tegemoetkoming konden doorgeven. Aan het einde van de maand had 85% dit gedaan. Het invullen van het uitbetalingsformulier is een voorwaarde voor het ontvangen van de StiPCO-tegemoetkoming van € 50 per stimuleringspunt, met een maximum van € 1000. Apothekers die het formulier nog niet ingevuld hebben, hebben op donderdag 21 maart 2019 een laatste reminder ontvangen per e-mail.

Evaluatieformulieren

Apothekers die nog leerresultaten moeten registreren in PE-online, hebben hiervan ook een melding gekregen. Het invullen van evaluatieformulieren is een tweede voorwaarde voor het ontvangen van de tegemoetkoming. Eind februari was 90% van de evaluatieformulieren over scholingen uit het programma van 2018 ingevuld.

De deadline voor het invullen van het uitbetalingsformulier en alle evaluatieformulieren voor de StiPCO-tegemoetkoming 2018 is 31 maart 2019.

Geen uitbetalingsformulier ontvangen of een andere vraag? Ga naar de informatie over de StiPCO-uitbetaling op KNMP.nl of mail naar .

Dit nieuwsbericht is onderdeel van nieuwscategorie: Professie