Gratis bestellen: nieuwe baliekaartjes en posters Apotheek.nl

12 december 2019

KNMP-leden kunnen kosteloos de herziene baliekaartjes en posters van Apotheek.nl bestellen. De publiekswebsite won onlangs voor de tweede keer op rij de award ‘Beste Website van het Jaar 2019’ in de categorie gezondheid. Op het aangepaste baliekaartje en de poster prijkt het bijbehorende nieuwe award-logo. Er zijn ook nieuwe narrowcasts en banners beschikbaar.

‘Alle sitebezoekers toegankelijke, betrouwbare en begrijpelijke medicijninformatie bieden; dat is waar Apotheek.nl voor staat. De KNMP wil alle leden daarmee een solide ondersteuning aanreiken in hun patiëntenvoorlichting. We willen dat meer mensen Apotheek.nl weten te vinden, zodat veilig medicijngebruik nog beter bevorderd kan worden’, aldus Nike Everaarts-de Gruyter, apotheker en coördinator van Apotheek.nl. ‘Apothekers en hun teams kunnen daarom, als ‘ambassadeurs’ van Apotheek.nl, de website actief promoten bij de patiënt’, vervolgt Everaarts. ‘Net zoals huisartsen doen: geen patiënt lijkt nog een huisartsenpraktijk te verlaten zonder op Thuisarts.nl te zijn gewezen. Het zou fantastisch zijn als Apotheek.nl dezelfde functie krijgt in alle apotheken in Nederland.’

Bestel de baliekaartjes, posters en pennen

Via deze overizchtspagina zijn ook de vernieuwde narrowcast en banners beschikbaar.

Trots

Op de speciaal ontworpen campagnepagina op Apotheek.nl kan iedereen zien waarom Apotheek.nl al twee keer is verkozen tot de beste medicijnwebsite van Nederland. Bijvoorbeeld via een kijkje achter de schermen bij het deskundige team van Apotheek.nl. Of via de pagina die toont hoe Apotheek.nl betrouwbare medicijninformatie aan iedereen biedt; ook aan medicijngebruikers die moeite hebben met lezen en schrijven. En via de video met daarin 14 apothekers uit heel Nederland die vertellen waarom zij zo enthousiast zijn over de website.

Goed om te weten