Duurzame Zorgprofessional 2019: meedoen kan tot 15 september

14 augustus 2019

Apothekers met een duurzaam idee of reeds gerealiseerd initiatief kunnen tot uiterlijk 15 september meedoen aan de verkiezing Duurzame Zorgprofessional 2019. De verkiezing is een initiatief van MVO Nederland om de zorgsector duurzamer te maken.

Tijdens de finale op 10 oktober reikt de jury twee prijzen uit: één aan de zorgprofessional met het beste al lopende initiatief en één aan de zorgprofessional met het beste duurzame idee. De winnaars krijgen begeleiding bij het uitvoeren van het plan.

De sector staat volgens zorginstellingen voor een grote uitdaging wat betreft verduurzaming. Belangrijke thema’s zijn circulaire economie, duurzame inzetbaarheid, duurzaam inkopen, gebouwde omgeving, groene zorgprofessionals, groene energie, verspilling en exclusiviteit.

Zorgprofessionals zijn de schakel naar verduurzaming in de zorg en cruciaal voor het succesvol implementeren van duurzame innovaties. Met de verkiezing Duurzame Zorgprofessional 2019 faciliteert MVO Nederland samen met netwerkpartners de versnelling naar duurzame zorg.

Meer informatie en meedoen Lees meer over duurzame zorg
Dit nieuwsbericht is onderdeel van nieuwscategorie: Praktijkvoering