5 nieuwe Apotheek.nl-campagnefilmpjes beschikbaar

16 mei 2019

Apotheek.nl lanceert 5 nieuwe campagnefilmpjes die apothekers kunnen inzetten als narrowcast, social media-post, of op de eigen website kunnen plaatsen. De 14 apothekers in de filmpjes – dezelfde hoofdrolspelers als in het originele campagnefilmpje over Apotheek.nl – informeren het publiek over de rubrieken op Apotheek.nl, over medicijngebruik bij kinderen, inhalatiemedicatie, nierfunctiewaarden en over zelfzorg.

De KNMP zal de filmpjes – die onderdeel uitmaken van de campagne die begin februari van start ging – de komende weken via sociale media breed over het voetlicht brengen, om zoveel mogelijk medicijngebruikers en niet-medicijngebruikers te informeren over Apotheek.nl en over de toegevoegde waarde van apothekers. ‘We roepen apothekers en hun teams op om zoveel mogelijk hetzelfde te doen. Ondersteuning vanuit de beroepsgroep is voor het welslagen van de campagne essentieel’, aldus Nike Everaarts, apotheker en coördinator van Apotheek.nl.

Bekijken en downloaden

Bekijk de filmpjes onderaan deze pagina. Ook op uw eigen kanalen plaatsen? Download de filmpjes.

Meer filmpjes 

De KNMP werkt stapsgewijs aan meer filmpjes met de 14 apothekers. Met bijvoorbeeld de volgende onderwerpen: de toegevoegde waarde van Apotheek.nl; moeite met slikken; wat te doen bij een vergeten dosis, medicijnen op reis, of: wat gebeurt er na inleveren van een recept?

Narrowcast via Evalu8

Beschikt u over de narrowcasting-oplossing van Wachtkamerschermen®? De filmpjes zijn vanaf 22 mei in uw uitzending te plaatsen via de mediabibliotheek van Wachtkamerschermen®.

Promotiemateriaal bestellen

Bestel de flyers en pennen van Apotheek.nl en deel ze uit »


Bekijk de 5 nieuwe filmpjes:

De heldere rubrieken op Apotheek.nl

Inhalatiemedicatie

Medicijngebruik bij kinderen

Verminderde nierfunctie

Zelfzorg

 

Dit nieuwsbericht is onderdeel van nieuwscategorie: Patiëntenzorg Praktijkvoering KNMP