Zorgverzekering voor KNMP-leden

14 december 2018

De VvAA en de Amersfoortse hebben een zorgverzekering met een aantrekkelijk aanbod voor KNMP-leden, -medewerkers en hun gezinsleden. Beide zorgverzekeraars bieden optimale keuzevrijheid voor hun verzekerden en hebben geen beperking op de verzekerde rechten, in het bijzonder de farmaceutische zorg.

Beide zorgverzekeraars hebben een scherpe premie voor een volledige restitutieverzekering met vrije keuze. Bij aanvullende verzekeringen zijn er verschillen, zowel in prijs als in dekking. Omdat de best passende zorgverzekering afhankelijk is van de persoonlijke situatie en wensen adviseert de KNMP de leden contact op te nemen met hun verzekeringsadviseur.

VvAA-zorgverzekering

KNMP-leden, -medewerkers en hun gezinsleden kunnen gebruikmaken van de VvAA-zorgverzekering, ook als zij geen lid zijn van de VvAA. De VvAA biedt speciaal voor hen een collectiviteitskorting van 8% op de basisverzekering en 12% op de aanvullende verzekeringen. Daarnaast hanteert de VvAA geen beperkingen op het geneesmiddelenbeleid en krijgen verzekerden een vrije keuze van zorgverlener en ziekenhuis.

Zorgverzekering bij De Amersfoortse

De Amersfoortse heeft een aanbod specifiek voor werkgevers. De zorgverzekeraar biedt werkgevers met alleen een collectieve ziektekostenverzekering een korting van 10% op de basispremie. Werkgevers die een verzuimverzekering en/of WIA-verzekering hebben afgesloten bij De Amersfoortse, kunnen tot 10% korting krijgen op de basisverzekering en tandartsverzekering en 15% op de aanvullende verzekeringen.

Lees de brief voor meer informatie, waaronder de tarieven en voordelen

De brief is beschikbaar na inlog.

Dit nieuwsbericht is onderdeel van nieuwscategorie: Praktijkvoering