Kwaliteitsindicatoren 2017: Laatste dagen uitvraag

11 april 2018

Maandag 16 april is de laatste dag van de uitvraag kwaliteitsindicatoren 2017. De enquête van de apotheek moet uiterlijk deze dag volledig ingevuld en doorgestuurd zijn naar Desan om een individuele benchmark te krijgen, de gegevens naar IGJ te kunnen versturen en in de openbare dataset te komen. De openbare dataset is beschikbaar voor zorgverzekeraars en wordt gebruikt bij de contractering.

Snel starten met invullen

Volgens informatie van Desan is er een vrij grote groep apotheken die nog moet starten met de enquête. Het verzoek is om snel te beginnen in verband met de sluitingsdatum: 16 april.

Voor het doorzetten van de gegevens uit de SFK KISS Basisset moet rekening gehouden worden met minimaal 24 uur voor het inladen van de gegevens in de enquête.

Problemen met afsluiten en doorsturen?

  • Heeft u alle vragen ingevuld? De enquête afsluiten en doorsturen kan pas als u alle vragen in de enquête heeft ingevuld.
  • Maakt de apotheek onderdeel uit van een cluster? Check of u zowel de individuele gegevens van de apotheek als de clustergegevens heeft doorgezet vanuit de KISS basisset. De enquête kan alleen worden afgesloten en doorgestuurd als de individuele gegevens van de apotheek zijn ingevuld.
  • Als de enquête goed is afgesloten, krijgt u onderstaand scherm te zien. U ontvangt géén bevestigingsmail.

Foto indicatoren

Nog vragen?

Heeft u tijdens de uitvraag behoefte aan meer informatie? Neem contact op met de helpdesk van Desan, Monique van Alphen: of (020) 520 72 79.

Dit nieuwsbericht is onderdeel van nieuwscategorie: Praktijkvoering