Apotheek.nl genomineerd voor Website van het Jaar 2018

20 september 2018

Apotheek.nl is een van de twaalf genomineerden voor de verkiezing Website van het Jaar 2018 in de categorie Gezondheid. Genomineerden maken kans op een award voor beste of populairste website. Iedereen kan stemmen op Apotheek.nl tot en met dinsdag 23 oktober.
De stemperiode is afgelopen

Apotheek.nl is met ruim een miljoen bezoekers per maand een van de meest bezochte medische online bronnen van Nederland. De website is voortdurend in ontwikkeling. Zo heeft de KNMP dit jaar 80 video’s toegevoegd waarin apothekers onder andere de werking en het gebruik van een medicijn toelichten. De publiekswebsite werd in 2016 door bezoekers gewaardeerd met een 8, bleek uit onderzoek door TNS NIPO.

Website van het jaar 2018

De KNMP wil met Apotheek.nl juist medicijngebruik onder patiënten bevorderen en de apotheker profileren als geneesmiddelexpert en zorgverlener. Nike Everaarts-de Gruyter, apotheker bij de KNMP en coördinator van Apotheek.nl: ‘We hopen met deze publieksprijs de naamsbekendheid van Apotheek.nl te vergroten. Zodat nog meer mensen de medicijninformatie kunnen vinden.’

Het Nederlandse publiek kan een score geven aan de inhoud, navigatie en het ontwerp van Apotheek.nl. De winnaars worden bekendgemaakt op 22 november.

Dit nieuwsbericht is onderdeel van nieuwscategorie: Patiëntenzorg