Verlenging sterkebottencampagne: bestel boekjes bij

1 maart 2017

Op verzoek van apothekers is de sterkebottencampagne van de KNMP verlengd. De online campagne op Facebook loopt een maand langer door. Apothekers kunnen Het sterkebottenboekje ruim aanvragen en uitdelen aan geïnteresseerde patiënten.

Het noemen van een wachtwoord is daarbij niet langer nodig. Tot nu toe hebben naar aanleiding van de online campagne ruim 35.000 mensen de sterkebottentest op Apotheek.nl doorlopen.

Bestel Het sterkebottenboekje bij

Over de sterkebottencampagne

De KNMP organiseert in het kader van haar 175-jarig bestaan een landelijke publiekscampagne die het belang onderstreept van vitamine D voor een hoge botkwaliteit en fractuurpreventie. Onderdeel van de campagne is een sterkebottentest, op www.apotheek.nl/vitamineD. Bezoekers die de test doorlopen krijgen een wachtwoord waarmee zij Het sterkebottenboekje kunnen ophalen bij de apotheek.

De advertentie op Facebook

Sterkebottencampagne Facebook

De apotheker trakteert: Het sterkebottenboekje. Haal het gratis op in uw apotheek

Werken aan sterke botten?

Werken aan sterke botten is een heel leven lang belangrijk. Van 0 tot 100 jaar. Maar hoe doet u dat? En wat is de rol van vitamine D hierin? En van calcium en beweging? Lees er alles over in Het sterkebottenboekje. Haal het gratis is uw apotheek, zolang de voorraad strekt, of doe de sterkebottentest.

Meer bekijken

Dit nieuwsbericht is onderdeel van nieuwscategorie: Patiëntenzorg