Stemming herbenoeming LOA- en WSO-bestuur geopend

16 februari 2017

LOA- en WSO-sectieleden kunnen vanaf 16 februari stemmen op 4 LOA- en 3 WSO-bestuursleden. Zij stellen zich, nadat hun bestuurstermijn van 3 jaar afloopt, herbenoembaar voor een tweede en laatste bestuurstermijn. Sectieleden ontvangen per e-mail een link. Met deze link kunnen zij aangeven al dan niet akkoord te gaan met de herbenoeming van het betreffende sectiebestuurslid (ja of nee). Stemmen is mogelijk tot 10 maart.

De herbenoeming van de sectiebestuursleden gebeurt tijdens de sectieledenvergadering van de LOA en de WSO op 14 maart in Utrecht, aansluitend op de regiobijeenkomst.

LOA-bestuursleden Dick Bouma, Bart Tolhuisen, Raymond Braakhuis en Kristian van Zijtveld gaan op voor een tweede bestuurstermijn voor de LOA. Bekijk de motivatie van de LOA-bestuurders:

WSO-bestuursleden Peter Wognum, Adrienne van Strien en Steven Verhagen-Smits gaan op voor een tweede bestuurstermijn voor de WSO. Bekijk de motivatie van de WSO-bestuurders:

14 maart 2017: herbenoeming en meet & greet 

De herbenoeming van de bestuursleden gebeurt tijdens de LOA- en WSO-sectieledenvergadering, die aansluitend op de regiobijeenkomst plaatsvindt. Het programma duurt een uur, en na de korte herbenoeming is er tijdens de ‘meet & greet’ gelegenheid om met de bestuurders in gesprek te gaan. Met hen te lunchen en hen te vragen wat u wilt. Of u nu meer wilt weten over bijvoorbeeld de toepassing van farmacogenetica in de apotheekpraktijk en over de revolutie van het apothekersvak, of over de invoering van de Falsified Medicines Directive en over het programma administratieve lastenvermindering: de bestuurders praten er graag met u over.

Bekijk meer informatie over de ‘meet & greet’ en meld u aan

Dit nieuwsbericht is onderdeel van nieuwscategorie: KNMP