Nog 4 plekken vrij voor werkconferentie samenwerking eerstelijnszorg

13 april 2017

Er is nog plek voor 4 praktijkapothekers bij de werkconferentie ‘Reflectie in de wijk’ op woensdagmiddag 19 april in Soesterberg. Een middag met discussies over de beste manier om samenwerking in de wijk en met de gemeente vorm te geven.

De conferentie wordt naast de KNMP georganiseerd door LHV, ZN, Patiëntenfederatie Nederland, V&VN, InEen, VWS, Actiz en VNG.

Praktijkvoorbeelden

Deelnemers aan ‘Reflectie in de wijk’ krijgen in verschillende sessies praktijkvoorbeelden gepresenteerd. Uit Rotterdam, Etten-Leur, Tilburg, Zoetermeer, Hoogeveen, IJsselmuiden en Utrecht Overvecht. Initiatiefnemers uit die steden vertellen wat de samenwerking binnen de eerstelijnszorg in hun gemeente heeft opgeleverd. Wat hebben zij gedaan om patiënten die langer thuis wonen beter te helpen? Welke aanpassingen in organisatie en infrastructuur zijn hiervoor nodig geweest? Ook vertellen de initiatiefnemers wat hun volgende stappen zijn.

De werkconferentie vindt plaats in conferentiehotel Kontakt der Kontinenten in Soesterberg, van 13.00 tot 17.00 uur. Vanaf 12.00 uur is er een inlooplunch.

Praktijkapothekers die graag mee willen praten over samenwerking in de wijk kunnen zich online aanmelden.

Direct aanmelden
Dit nieuwsbericht is onderdeel van nieuwscategorie: Patiëntenzorg Praktijkvoering