KNMP zoekt gebruikers voor bètaversie KNMP Kennisbank

30 november 2017

De KNMP is op zoek naar apothekers die als eersten willen werken met de bètaversie van de KNMP Kennisbank. Een maand voor de lancering van de vernieuwde KNMP Kennisbank - met meer gebruiksgemak en een prettige look and feel - kunnen praktijkapothekers in december meehelpen door hun gewaardeerde feedback.

De KNMP werkt nu aan een doorontwikkeling van de Kennisbank met meer gebruiksgemak en een moderner design. De lancering van de KNMP Kennisbank met een nieuwe vormgeving staat gepland voor januari 2018. In de herfst van hetzelfde jaar komen er ook nog meer overzicht in het Informatorium Medicamentorum en een aantal nieuwe functionaliteiten bij, die het de apotheker makkelijker maken het werk uit te oefenen.

De vernieuwde KNMP Kennisbank en de verbeteringen in het Informatorium Medicamentorum komen mede tot stand dankzij de feedback van gebruikers en de inbreng van praktijkapothekers, die zich in de zomer van 2017 beschikbaar stelden voor het geven van input. Ook helpen ze met nadere feedback bij de optimalisatie.

De laatste grote vernieuwing van de KNMP Kennisbank dateert van vier jaar geleden.

Aanmelden als gebruiker bètaversie

Meld u nu aan via . Aanmelden kan tot en met 8 december.

Dit nieuwsbericht is onderdeel van nieuwscategorie: Praktijkvoering KNMP