Geheel vernieuwde website van KNMP Farmanco toont tekorten overzichtelijker

29 maart 2017

De geheel vernieuwde website van KNMP Farmanco toont geneesmiddelentekorten op ZI-nummer. Daarnaast kunnen apothekers met een koppeling naar SFK zien welke patiënten door een tekort getroffen worden. Ook bevat de website vanaf 29 maart 2017 meer informatie over vergoedingen.

KNMP Farmanco kent een besloten deel met een inlogcode. De gegevens hiervoor zijn onlangs per brief verstuurd aan apothekers die zakelijke contributie of het pakket Z(+) afnemen. De KNMP Kennisbank is aangepast en beschikt ook over alle nieuwe KNMP Farmanco-informatie.

Daarnaast kent de website van KNMP Farmanco een publieksdeel waarop patiënten en journalisten informatie kunnen vinden over geneesmiddelentekorten. Weesgeneesmiddelen zijn voortaan alleen op de KNMP Kennisbank te vinden, en niet op KNMP Farmanco.

De website is responsive vormgegeven en daardoor goed leesbaar op smartphone en tablet. De vormgeving sluit aan bij apotheek.nl en heeft daarmee een eigentijdse uitstraling.

Voor eventuele vragen over inloggen is de helpdesk Abonnement- & Ledenadministratie aanspreekbaar: of 070-3737141/154. Voor inhoudelijke vragen over KNMP Farmanco is de helpdesk van LNA bereikbaar: of 070-3737370 (10.30-17.00 uur).

Bekijk de vernieuwde KNMP Farmanco-website
Dit nieuwsbericht is onderdeel van nieuwscategorie: Patiëntenzorg KNMP