Een telefoontje over StiPCO

8 juni 2017

Openbaar apothekers kunnen in de komende weken een telefoontje krijgen over StiPCO. Bureau Ditmeijers’ belt namens de KNMP om te vragen naar wensen voor het nascholingsaanbod.

Het Stimuleringsprogramma Competentieontwikkeling Openbaar apothekers (StiPCO) loopt nu anderhalf jaar. Tijd om te vragen hoe StiPCO bevalt, en wat er beter kan. Behoefte aan bepaalde thema’s? Meer aanbod in de regio? Scholing in de avonduren? Laat het weten.

In overleg met VWS

De KNMP laat de telefoontjes plegen door Ditmeijers’ in Amsterdam, in overleg met het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. VWS verleende eind 2015 de StiPCO-subsidie, waardoor openbaar apothekers een tegemoetkoming krijgen als zij zich verder laten scholen als zorgverlener in de eerste lijn.

De medewerker vraagt tijdens het gesprek ook of het bij de KNMP bekende e-mailadres nog up-to-date is. Niet onbelangrijk, want de KNMP benadert openbaar apothekers per mail over de uitbetaling van de StiPCO-tegemoetkoming.

Meer informatie over het programma? Kijk op knmp.nl/stipco. Bezoek de digitale studiegids om direct een StiPCO-scholing uit te zoeken. Ideeën en vragen over StiPCO zijn het hele jaar welkom via .

Dit nieuwsbericht is onderdeel van nieuwscategorie: Professie KNMP