‘KNMP in je kontzak’ voor breaking news en zorgoverleg

1 november 2017

De KNMP introduceert per 1 november een ledennetwerk op de beveiligde zorg-app Siilo, om intercollegiaal overleg binnen de zorgketen te bevorderen. Het netwerk dient bovendien om de leden snel en actueel op de hoogte te houden van urgente zaken zoals recalls en breaking news.

Daarnaast kunnen apothekers, na registratie met ID en BIG-nummer*, contact leggen met artsen en andere BIG-geregistreerde zorgprofessionals. Daarmee biedt Siilo, met 30.000 geverifieerde gebruikers, de mogelijkheid tot beveiligd online intercollegiaal overleg binnen de zorgketen, zowel intra- als extramuraal. Aangemelde zorgprofessionals zijn vindbaar op naam en op specialisme. Apothekers die niet BIG-geregistreerd zijn, kunnen binnen het knmp-netwerk contact leggen met alle daar aangemelde collega’s. 

Lees alles over het KNMP-netwerk op Siilo

Beveiligd

De app biedt de mogelijkheid om patiëntgegevens op een veilige manier over te dragen. Desgewenst is het mogelijk om patiëntgegevens te ‘blurren’. Zo kan intercollegiaal overleg plaatsvinden over een casus met inachtneming van de privacy van de patiënt.

Meer informatie over de beveiliging van Siilo

Sluit aan bij de KNMP op Siilo (4 stappen):

  • Download Siilo gratis op je mobiele telefoon: www.siilo.com/app.
  • Registreer met het e-mailadres waarop je op 1 november van de KNMP mail ontving (anders herkennen we je niet)
    • of eventueel met het mobiele nummer dat bekend is bij de KNMP
    • of met je BIG-nummer
  • Klik op de link in de bevestigingsmail die je ontvangt van Siilo (alleen dan word je op het ledennetwerk van de KNMP aangesloten)
  • Siilo controleert je ID en je BIG-registratie* (alleen dan krijg je toegang tot andere BIG-geregistreerde zorgverleners)

*Niet BIG-geregistreerd?

Apothekers die niet BIG-geregistreerd zijn, kunnen binnen het KNMP-netwerk contact leggen met alle daar aangemelde collega’s.

Meer informatie

Zorgverleners vinden, groepen aanmaken, direct foto's maken en anonimiseren: gemakkelijk Siilo gebruiken doe je zo.

Ga direct aan de slag met Siilo met deze tips

 

Dit nieuwsbericht is onderdeel van nieuwscategorie: Patiëntenzorg KNMP