KNMP Zorginnovatieprijs 2017: uitreiking in oktober

15 december 2016

De uitreiking van de KNMP Zorginnovatieprijs 2017 is tijdens het Najaarscongres in oktober. De KNMP denkt na over een aantal vernieuwingen rondom de KNMP Zorginnovatieprijs. Een daarvan is een jaarlijkse uitreiking met een hoger prijzengeld en meer exposure voor de deelnemers.

De KNMP Zorginnovatieprijs bestaat sinds 2011. Het doel is het zichtbaar maken van innovatieve initiatieven die bijdragen aan effectief, veilig en doelmatig medicijngebruik voor de patiënt. Leden van de KNMP kunnen zich medio 2017 inschrijven. Meer informatie over de inschrijving volgt via de KNMP-nieuwsbrief en het Pharmaceutisch Weekblad.

Innovatie is een van de speerpunten van de KNMP. De afdeling Zorgonderzoek & Innovatie zet zich in voor praktische ondersteuning van leden met innovatieve ideeën. Wie een idee verder wil uitwerken en doorontwikkelen kan contact opnemen: .

Het eerstkomende KNMP Congres is op 13 april. Dit is door de viering van het 175-jarig jubileum een maand later dan gebruikelijk. Het thema van het Voorjaarscongres 2017 is farmacogenetica. Op 10 oktober 2017 staat de nier centraal.

Dit nieuwsbericht is onderdeel van nieuwscategorie: Praktijkvoering