Katja Kok-van Oirschot en Sijtze Blaauw in bestuur KNMP

14 december 2016

Katja Kok-van Oirschot en Sijtze Blaauw treden per 15 december 2016 toe tot het bestuur van de KNMP. Dit is bekendgemaakt tijdens de Algemene Vergadering van de KNMP in Den Haag. De leden van de KNMP mochten vanaf half november elektronisch hun stem uitbrengen. Naast de gekozen bestuursleden was Steven Verhagen-Smits kandidaat.

Katja Kok-van Oirschot is beherend apotheker en eigenaar van Service Apotheek Ballintijn in Weesp en Muider Service Apotheek in Muiden. Voorts is zij bestuurslid bij de Nederlandse Apothekers Coöperatie (NAPCO). Sijtze Blaauw is beherend apotheker en eigenaar van Apotheek Wijhe in Wijhe. Tevens is hij bestuurslid van de stichting Pharma Selecta, voorzitter van de stichting Accreditatie Nascholing Apotheekmedewerkers (SANA) en voorzitter van de stichting VOEG.

Naast het aangekondigde aftreden van Marleen Barth als vice-voorzitter en Rob de Wolf als secretaris is in de zomer van 2016 besloten een extra openbaar apotheker aan het bestuur toe te voegen. Marleen Barth was het eerste bestuurslid van de KNMP buiten de gewone leden. Het bestuur beraadt zich in 2017 op de bestuurszetel voor een niet-lid. Naast voorzitter Gerben Klein Nulent maakt penningmeester Jan Pieter Schouten deel uit van het KNMP-bestuur.

Dit nieuwsbericht is onderdeel van nieuwscategorie: KNMP