Apotheekteam Magazine krijgt veel positieve reacties

14 juli 2016

Mooi magazine met korte en bondige artikelen. Verfrissend en verrassend. Overzichtelijk en prettig te lezen. Actuele onderwerpen, waardoor je merkt dat iets niet alleen in jouw apotheek speelt. Leuk en makkelijk om thuis vanaf een laptop te lezen. Informatief met handige tools die je kunt gebruiken aan de balie. Dat zijn enkele van de vele positieve reacties na het verschijnen van de eerste 2 uitgaven van Het Apotheekteam, het nieuwe online magazine voor apotheekmedewerkers.

Een enkeling vindt dat de onderwerpen nog verder uitgediept mogen worden, een ander wil graag lezen over marktwerking, opleidingen en ontwikkelingen in de farmaciewereld en roept collega’s op om dagelijkse ervaringen met elkaar te delen. Eén lezer verlangt ondanks haar goede beoordeling van het online magazine vooral terug naar de papieren versie van haar vakblad. 

Magazine en website

Het Apotheekteam Magazine verschijnt 4 keer per jaar en richt zich met actuele, praktijkgerichte en vakinhoudelijke onderwerpen op apothekersassistenten, farmaceutisch consulenten, farmaceutisch managers, algemeen ondersteunende medewerkers en bezorgers. Daarnaast is er een website voor het apotheekteam met vakinhoudelijke en praktijkgerichte informatie: knmp.nl/apotheekteam

 

Gratis abonneren  Bekijk de zomereditie
Dit nieuwsbericht is onderdeel van nieuwscategorie: Patiëntenzorg Praktijkvoering