KNMP.NL

rss.jpg

KNMP pleit voor goede, snelle en veilige uitwisseling van medische gegevens
Apothekers en andere zorgprofessionals moeten nog steeds gegevens van patiënten overtikken, printen en faxen. De reden is dat de verschillende zorginformatiesystemen niet goed met elkaar kunnen communiceren. Dat blijkt uit een rondgang van de NOS onder zorgverleners.
Apotheek.nl genomineerd voor Website van het Jaar 2018
Apotheek.nl is een van de twaalf genomineerden voor de verkiezing Website van het Jaar 2018 in de categorie Gezondheid. Genomineerden maken kans op een award voor beste of populairste website. Iedereen kan stemmen op Apotheek.nl tot en met vrijdag 19 oktober.
Tweede onzuiverheid in vervuilde valsartan aangetroffen
Internationaal onderzoek naar de met N-nitrosodimethylamine (NDMA) vervuilde valsartan heeft aan het licht gebracht dat in de grondstof ook N-nitrosodiethylamine (NDEA) kan worden aangetroffen.
Onderzoek KNMP naar omvang probleem medicijnafval
Welke ongebruikte geneesmiddelen leveren patiënten in bij de apotheek en waarom? Hoeveel tijd heeft het apotheekteam nodig om deze af te voeren, hoeveel geld kosten niet-gebruikte geneesmiddelen de samenleving? De KNMP doet dit najaar onderzoek in samenwerking met de Universiteit Leiden en vraagt apothekers om mee te doen.
KNMP Najaarscongres: korting bij vroegtijdig aanmelden
Deelnemers van het KNMP Najaarscongres 2018 krijgen korting als ze zich voor 5 oktober inschrijven. Zo zijn de kosten voor KNMP-leden die vooraf betalen € 105. Wie zich aan de balie aanmeldt betaalt € 140.

Contact

KNMP
Maandag t/m vrijdag 09:00 - 17:00 uur

(070) 373 73 73 communicatie@knmp.nl