KNMP.NL

rss.jpg

Hoogleraar Jan Raaijmakers overleden
De KNMP heeft het droeve bericht ontvangen dat Jan Raaijmakers op 14 oktober is overleden.
KNMP bouwt mee aan Holocaustmonument
De KNMP draagt bij aan de realisatie van het Holocaust Namenmonument in Amsterdam door de namen te adopteren van de Joodse apothekers die zijn vermoord tijdens de Holocaust. Hiermee wil de KNMP de ruim dertig omgekomen Joodse apothekers eren en herdenken.
KNMP: diverse mogelijkheden tot inbedding FG
Voor de inbedding van de Functionaris voor de Gegevensbescherming (FG) zijn diverse mogelijkheden en opties in kaart gebracht. De KNMP onderzocht hoe de FG op praktische wijze in de apotheek te introduceren. Hiervoor is contact gelegd met diverse koepels en zorgaanbieders.
Kaartspel ‘Speel op zeker’ voor elke openbare apotheek
Het onderwerp informatieveiligheid hoeft helemaal niet zo ingewikkeld te zijn. Het is een kwestie van logisch nadenken. Let op de 10 belangrijkste zaken en je doet het gewoon goed. Dat is de boodschap achter het kaartspel: 'Speel op zeker'! Elke openbare apotheek in Nederland krijgt dit kwartetspel in oktober 2017 per post toegezonden door de KNMP.
Spookfacturen Flanderijn en Van Eck
Een bedrijf dat zich voordoet als Flanderijn en Van Eck gerechtsdeurwaarders probeert door het versturen van spookfacturen onder andere apotheken op te lichten. Hiervan heeft de KNMP een melding gekregen. In de factuur staat dat de apotheek een schuld heeft aan een zorgverzekeraar.

Contact

KNMP
Maandag t/m vrijdag 09:00 - 17:00 uur

(070) 373 73 73 communicatie@knmp.nl