KNMP.NL

rss.jpg

IGJ: Per 8 juni nieuwe formulieren verzoek toestemming levering geneesmiddel op artsenverklaring
De Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) gaat de formulieren die vereist zijn bij een verzoek om toestemming voor levering van een geneesmiddel op artsenverklaring per maandag 8 juni wijzigen. Dit blijkt uit een bericht van de IGJ aan de KNMP. IGJ verzoekt apothekers om vanaf 8 juni gebruik te maken van de nieuwe documentatie.
Gezocht: poliklinische apotheker voor werkgroep ter verbetering signalering dubbelmedicatie
Het Geneesmiddel Informatie Centrum (GIC) van de KNMP is voor de werkgroep Dubbelmedicatie op zoek naar een enthousiaste poliklinische apotheker die wil meewerken aan een verbeterde signalering van (pseudo)dubbelmedicatie in de G-Standaard. De werkgroep bestaat nu uit openbaar apothekers en ziekenhuisapothekers.
Premier Mark Rutte brengt bezoek aan Zuiderpark Apotheek
Premier Mark Rutte was op woensdagochtend 3 juni te gast bij de Zuiderpark Service Apotheek in Den Haag. Via social media laat hij weten dat hij daar ‘bijzondere en uiteenlopende gesprekken had met apothekers en huisartsen over de impact van corona’.
Minister Van Rijn stelt besluit overheveling immunoglobulinen een jaar uit
Minister Van Rijn (VWS) stelt het besluit van de overheveling van immunoglobulinen met een jaar uit. Daar heeft de bewindspersoon de Tweede Kamer over geïnformeerd.
Minister Van Rijn: diabeteshulpmiddelen worden vergoed vanuit hulpmiddelenzorg
Minister Van Rijn (VWS) heeft besloten alle diabeteshulpmiddelen te vergoeden vanuit de hulpmiddelenzorg. Dat schrijft de minister in een brief aan de Tweede Kamer.

Contact

KNMP
Maandag t/m vrijdag 09:00 - 17:00 uur

(070) 373 73 73 communicatie@knmp.nl