Registratie deelname KNMP Najaarscongres

Mocht u onverhoopt toch nog problemen ondervinden bij de verificatie van het e-mailadres, dan kunt u op 12 oktober vanaf 10.00 uur contact opnemen met de online helpdesk van het World forum. De helpdesk vindt u onderin het startscherm van de virtuele omgeving. Het is belangrijk om te weten dat u geen VPN-verbinding dient te gebruiken. Het officiële programma start om 12.30 uur.

Instructie

  • Ga naar https://worldforum-knmpnajaarscongres.squares.live/register en maak uw eigen account aan.
  • U ontvangt een verificatie e-mail. Klik op ‘Verifieer e-mailadres’. Geen mail ontvangen? Controleer dan uw ongewenste mail of druk op ‘Verzend opnieuw’.
  • Na het verifiëren van uw e-mail komt u op de congrespagina terecht. U bent dan klaar voor het evenement. Bovenstaand proces duurt een paar minuten. Daarom adviseren we u zich van tevoren te registreren.
  • Na registratie kunt u de betreffende link op 12 oktober vanaf 10 uur opnieuw activeren. Via https://worldforum-knmpnajaarscongres.squares.live verkrijgt u toegang.
  • Op het platform kunt u rechtsboven via de knop ‘Aanwezigen’ een chat of videogesprek starten met maximaal 3 andere bezoekers.

Contact

KNMP
Maandag t/m vrijdag 09:00 - 17:00 uur

(070) 373 73 73 communicatie@knmp.nl