Webinars

29 januari 2021 | De KNMP ging recent binnen vier dagen tot twee keer toe digitaal in gesprek met de leden over vaccinatie. Via een chatsessie met ondergetekende en middels een webinar met drie gastsprekers over VTGM. Ik mocht het webinar modereren en heb ervan genoten.

Het is geen dagelijkse kost dat de IGJ een verhaal houdt voor honderden apothekers, maar Florentine Baldée-Nieuwmeyer deed het en ging in gesprek met de leden. Zij is apotheker en dat klonk goed door in haar verhaal namens de toezichthouder. Het was mooi om te zien hoe ziekenhuisapotheker Diane Bastiaans vertelde over het vaccinatieproces in het Catharinaziekenhuis. Inspirerend was ook de presentatie van openbaar apotheker Paul Albers, die zijn rol als zorgverlener oppakte bij een instelling dichtbij apotheek De Betuwe. Een schoolvoorbeeld van hoe de openbaar apotheker de relevantie van ons schitterende vak naar voren kan brengen en zichzelf zichtbaar maakt.

Alles bij elkaar is het nuttig om onze ervaringen te delen. Mede daartoe is de KNMP bijna 180 jaar geleden opgericht en dankzij de technologie kunnen we nu binnen onze vereniging met apothekers uit de diverse geledingen snel schakelen.Contact

KNMP
Maandag t/m vrijdag 09:00 - 17:00 uur

(070) 373 73 73 communicatie@knmp.nl