Ministers van medische zorg

17 juli 2020 | Per 9 juli heten we in dit jaar onze derde minister van Medische Zorg welkom. Na het vertrek van Bruno Bruins en de gewaardeerde invalbeurt van Martin van Rijn neemt nu Tamara van Ark het roer over. Deze ervaren politica krijgt bij de start van het zomerreces gelegenheid zich in te werken in de grote dossiers die spelen in ons werkveld.

Ik heb er alle vertrouwen in dat Tamara van Ark in persoon snel onze kant op komt, richting de openbare apotheek en de ziekenhuisapotheek. Daar zagen we dit jaar al vanuit de regering Mark Rutte, Bruno Bruins, Hugo de Jonge en Martin van Rijn langskomen en uiteraard is de nieuwe VVD-bewindsvrouw ook van harte welkom.

Graag vertel ik namens alle apothekers van Nederland de minister ons gezamenlijke verhaal. De KNMP vertegenwoordigt de tweeduizend apotheken in de wijk, de apotheken in het ziekenhuis, maar ook de collega’s die actief zijn bij beleid en in de industrie. Al deze disciplines zijn sinds vorige maand volledig verankerd in het KNMP-bestuur, dat is uitgebreid van vier naar acht bestuurders. Dit maakt het fundament onder onze beroepsgroep alleen maar sterker.

Contact

KNMP
Maandag t/m vrijdag 09:00 - 17:00 uur

(070) 373 73 73 communicatie@knmp.nl