Lintjesregen

30 april 2021 | Een bijzondere Koningsdag ligt achter ons, want het heeft Zijne Majesteit de Koning behaagd liefst twee oud-voorzitters van onze vereniging te decoreren. Marga van Weelden en Gerben Klein Nulent werden eerder deze week koninklijk onderscheiden. Vanaf deze plaats ook namens het bestuur van de KNMP nogmaals van harte proficiat!

Marga en Gerben hebben ieder op hun eigen wijze een waardevolle bijdrage geleverd aan ontwikkelingen binnen ons beroep en onze branche. We mogen er als vereniging trots op zijn dat dit tot in de hoogste kringen van ons land wordt gezien en gewaardeerd.

Ik denk dat we deze twee individuele onderscheidingen tevens als een ode aan alle apothekers in het land mogen beschouwen. Op allerlei plekken – in de buurt, in het ziekenhuis, binnen de industrie, bij beleid – organiseren wij als compacte beroepsgroep met volle overgave de farmaceutische patiëntenzorg voor de mensen in Nederland.

Ons werk komt door de pandemie nadrukkelijker in beeld dan ooit en dat bevordert tevens onze zichtbaarheid. Marga en Gerben hebben beiden in de jaren dat zij bestuurlijk actief waren het pad daartoe geëffend en daar mogen we dankbaar om zijn.

Contact

KNMP
Maandag t/m vrijdag 09:00 - 17:00 uur

(070) 373 73 73 communicatie@knmp.nl