Leden

6 december 2019 | Precies heb ik het niet nageteld, maar het moeten er ongeveer honderd zijn geweest. Op honderd ledenbijeenkomsten was ik aanwezig als KNMP-voorzitter. Dat was onder meer op districtsledenbijeenkomsten en regiobijeenkomsten. Maar ook op de KNMP Congressen en internationale congressen.

Ik ging met de leden in gesprek over Haagse actualiteiten. Maar bovenal had ik contact met apothekers, de leden van de KNMP. We zagen elkaar in Bathmen, Bosschenhoofd en Bunnik. Of in de Jaarbeurs in Utrecht of in het buitenland. De onderwerpen liepen sterk uiteen van de kansen en sores in de apotheek tot persoonlijke zaken. We hadden het over optredens in de media, het ‘p-woord’, geneesmiddelentekorten, de toekomst van de apotheker en de visie van onze vereniging.

Ik ben benieuwd wat ik in het voor- en najaar van 2020 aan het doen ben, als ik voor het eerst in vijf jaar geen roadshows in mijn agenda heb staan. Dan denk ik vast terug aan de autoritten voor dag en dauw op weg naar een bijeenkomst of aan de verblijven in Van der Valk-hotels om de ochtendspits te vermijden. En … aan alle bevlogen apothekers met wie ik sprak.

Al deze gesprekken, met apothekers door het hele land, gaven het voorzitterschap glans. Volgende week weten we wie deze mooie taak gaat overnemen.

Contact

KNMP
Maandag t/m vrijdag 09:00 - 17:00 uur

(070) 373 73 73 communicatie@knmp.nl