Doe mee!

26 maart 2021 | Nu de nationale verkiezingen achter ons liggen is het de hoogste tijd om stil te staan bij de verenigingsdemocratie binnen de KNMP. Ook bij ons valt er iets te kiezen, want zowel in het bestuur als binnen de secties LOA, WSO en AGM komen er dit jaar bestuurszetels vacant.

Wanneer je als lid van de KNMP denkt dat besturen mogelijk iets voor jou is, kan ik je aanraden eens op onze website te kijken voor meer informatie. Dit is je kans om niet vanaf de kant commentaar te leveren over wat er niet goed gaat, maar de gelegenheid je eigen ideeën naar voren te brengen en invloed uit te oefenen op het beleid van de KNMP.

We breken binnen onze vereniging deze dagen dankzij de digitalisering een aantal records. Niet eerder werden onze KNMP-activiteiten zo massaal bezocht. Ze zijn, omdat ze online zijn, toegankelijker geworden. Maar die belangstelling duidt ook op een groeiende betrokkenheid en het zou mooi zijn als zich dat doorvertaalt naar een warme belangstelling voor de openstaande vacatures. Zodat we echt iets te kiezen hebben. Uit eigen ervaring kan ik je melden dat besturen leuk, leerzaam en belangrijk is. Mijn oproep: doe mee!

Contact

KNMP
Maandag t/m vrijdag 09:00 - 17:00 uur

(070) 373 73 73 communicatie@knmp.nl