De basis

19 februari 2021 | In crisistijd gebeuren er tal van onverwachte zaken en kan er van alles misgaan. Sterker nog: er gaat regelmatig wat mis. Volg de media, die bijvoorbeeld dagelijks op een rij zetten hoe het vaccinatieproces verloopt in Nederland. Dat is goed om te beseffen, want voor je het weet ligt een enkel incident onder een vergrootglas.

We leven in een spannende periode waarin wij als apothekers onze expertise volop kunnen tonen aan de maatschappij. Mede op grond van de protocollen die er zijn om ook in crisistijd de juiste koers vast te houden. Onze Professionele Standaard, richtlijnen en handreikingen vormen de basis. Ze zijn weloverwogen opgeschreven om de farmaceutische patiëntenzorg in Nederland op niveau te brengen en te houden, opdat we ons binnen ons vakgebied kunnen meten met de wereldtop.

Je vindt, als lid van de KNMP, veel van deze voor het beroep belangrijke informatie en documenten op onze website en ze zijn het naslaan meer dan waard. Net als de steeds weer actueel gehouden Q&A’s over de Coronacrisis en Vaccinatie tal van antwoorden geven op veelgestelde vragen. Een rijk gevulde bron van informatie die je kunt raadplegen voordat je een mail stuurt naar . Maar schroom niet!

Contact

KNMP
Maandag t/m vrijdag 09:00 - 17:00 uur

(070) 373 73 73 communicatie@knmp.nl