Blogs KNMP-voorzitter Aris Prins

Aris Prins staat regelmatig met een column in het Pharmaceutisch Weekblad. Daarnaast blogt de KNMP-voorzitter bij gelegenheid over actuele onderwerpen. Deze publicaties vindt u hier.

Quarantaineprotocol

15 juni 2020 | En toen zat ik ineens thuis, vanwege een quarantaineprotocol. Mijn echtgenote Anne-Marie, ook openbaar apotheker, had te veel klachten om daar achteloos aan voorbij te gaan. Op advies van huisarts en GGD reden wij zodoende op een maandagmorgen voor een test richting Van der Valk Nootdorp, nota bene daar waar we doorgaans met de KNMP onze districtsledenbijeenkomsten houden. Thuisgekomen namen we de maatregelen die horen bij een mogelijke besmetting van COVID-19.

Lees verder

Draagvlak

29 mei 2020 | Twee keer per jaar bereikt onze verenigingsdemocratie haar formele hoogtepunt, want dan houdt de KNMP een Algemene Vergadering. Deze AV is het hoogste orgaan binnen onze vereniging, hier nemen we de belangrijkste besluiten en legt het bestuur verantwoording af. Ik realiseer me dat deze bijeenkomsten voor velen ver afstaan van de dagelijkse praktijk.

Lees verder

DLW's

15 mei 2020 | In de gezondheidszorg zijn we gewend om zaken af te korten, het liefst in drie letters. Soms komt er een combinatie voorbij waarvan je denkt: wat is dit nu weer? Bij dezen introduceer ik er ook één: de DLW’s. De Districts Leden Webinars, die de komende tijd in de plaats komen van onze vertrouwde DLB’s.

Lees verder

KNMP-voorzitter Aris Prins

Aris Prins