Blogs KNMP-voorzitter Gerben Klein Nulent

Gerben Klein Nulent staat regelmatig met een column in het Pharmaceutisch Weekblad. Daarnaast blogt de KNMP-voorzitter bij gelegenheid over actuele onderwerpen. Deze publicaties vindt u hier.

Najaarsdrukte

12 september 2019 | Na een zomer met extreme temperaturen, maar gelukkig zonder verhitte recalls, staat een druk najaar voor de deur. Met: het internationale apothekerscongres FIP, het KNMP Najaarscongres, de derde regionale netwerkdag voor apothekersgroepen en de districtsledenbijeenkomsten (DLB’s).

Lees verder

Vooruit

4 juli 2019 | Tijdens de Algemene Vergadering vorige week kondigde ik aan dat ik per december 2019 afscheid neem als KNMP-voorzitter. Vijf jaar is een mooie periode. Het is tijd voor een opvolger. Met deze aankondiging is er voldoende tijd om na te denken over de opvolging. Tot die tijd zijn er nog veel zaken die ik vooruit wil helpen.

Lees verder

Informatiebeleid

20 juni 2019 | Informatiebeleid is een randvoorwaarde om goede farmaceutische zorg te kunnen leveren. En een onderwerp waarvoor de afgelopen weken veel animo was tijdens maar liefst tien districtsledenbijeenkomsten (DLB’s). Uit de discussies in de zaal werd duidelijk dat we niet uit het oog moeten verliezen dat informatiebeleid uit verschillende facetten bestaat.

Lees verder

Voorzitter van het KNMP-bestuur Gerben Klein Nulent