Blogs KNMP-voorzitter Gerben Klein Nulent

Gerben Klein Nulent staat regelmatig met een column in het Pharmaceutisch Weekblad. Daarnaast blogt de KNMP-voorzitter bij gelegenheid over actuele onderwerpen. Deze publicaties vindt u hier.

Vooruit

4 juli 2019 | Tijdens de Algemene Vergadering vorige week kondigde ik aan dat ik per december 2019 afscheid neem als KNMP-voorzitter. Vijf jaar is een mooie periode. Het is tijd voor een opvolger. Met deze aankondiging is er voldoende tijd om na te denken over de opvolging. Tot die tijd zijn er nog veel zaken die ik vooruit wil helpen.

Lees verder

Informatiebeleid

20 juni 2019 | Informatiebeleid is een randvoorwaarde om goede farmaceutische zorg te kunnen leveren. En een onderwerp waarvoor de afgelopen weken veel animo was tijdens maar liefst tien districtsledenbijeenkomsten (DLB’s). Uit de discussies in de zaal werd duidelijk dat we niet uit het oog moeten verliezen dat informatiebeleid uit verschillende facetten bestaat.

Lees verder

Juist

23 mei 2019 | De Juiste Zorg op de Juiste Plek (JZOJP). Het klinkt heel logisch. Maar wat is het? De definitie op de JZOJP-website: het is zorg verplaatsen, zorg voorkomen of zorg vervangen. Het is een initiatief van zorgpartijen, ondersteund door het ministerie van VWS. Apothekers zijn bij uitstek zorgverleners die kunnen bijdragen aan die juiste zorg op de juiste plek.

Lees verder

Voorzitter van het KNMP-bestuur Gerben Klein Nulent