Nictiz: Q&A sessie over DigiD

Opties

Het programma Digitale Toegang van Nictiz organiseert op 18 april een online Q&A sessie over DigiD, in samenwerking met expert Roel Vaessen van Logius. Wordt 2-factorauthenticatie uitgefaseerd wanneer de Wet digitale overheid volledig van kracht is binnen de zorg? En wat zijn de gebruikerservaringen met DigiD-substantieel in het zorgveld? Deze vragen en meer komen aan bod tijdens de Q&A over DigiD in de zorg.

  • Datum 18 april 2024
  • Locatie Online
  • Start & eind tijd 10:00 - 11:00

Veilig en betrouwbaar inloggen in de zorg

Gebruikers kunnen nu nog bij de meeste zorgorganisaties inloggen met alleen een gebruikersnaam en wachtwoord. Steeds vaker hebben zij ook hun telefoon nodig om in te loggen met DigiD via de eenmalige ID-check. Dat geldt ook voor patiënten die gebruik willen maken van digitale zorg of toegang willen tot hun patiëntendossier. Door deze manier van inloggen zijn medische gegevens beter beschermd. Maar hoe werkt DigiD met eenmalige ID-check precies en wat betekent dit voor mijn patiënt? Tijdens de Q&A krijg je de kans om jouw vraag te stellen.

Wil je er zeker van zijn dat jouw vraag tijdens de Q&A aan bod komt? Stuur jouw vraag dan alvast in naar Nictiz via een e-mail naar e-id@nictiz.nl.

Aanmelden voor de Q&A
Nictiz DigiD Q&A sessie
Pagina laatst bijgewerkt op 22 maart 2024