Districtsledenbijeenkomst Zuidwest (VOL)

Opties

Een nieuwe reeks districtsledenbijeenkomsten (DLB’s) vindt plaats van 6 juni tot en met 15 juni 2023. Het thema van de bijeenkomsten is Impact van geneesmiddelentekorten. De DLB’s worden fysiek georganiseerd op vier plekken in Nederland en zijn toegankelijk voor KNMP-leden. De DLB Zuidwest is vol. U komt automatisch op de reservelijst terecht als u zich inschrijft. U krijgt een bericht zodra er een plek vrijkomt.

  • Datum 06 juni 2023
  • Locatie Lommerrijk, Straatweg 99, 3054 AB Rotterdam
  • Start & eind tijd 09:00 - 13:30
  • Accreditatie wordt aangevraagd

Inhoud

Belangrijke stakeholders belichten als gastsprekers vanuit hun eigen perspectief op welke wijze in Nederland de impact van de geneesmiddelentekorten in de geneesmiddelenketen kan worden verminderd en hoe geneesmiddelentekorten kunnen worden opgelost. Deelnemers gaan tijdens een workshop ook zelf aan de slag met dit thema. 

Zoals gebruikelijk worden de leden ook door de voorzitter van de KNMP bijgepraat over actualiteiten en beleidsontwikkelingen die de farmacie raken. Tevens is er kort aandacht voor de agenda van de Algemene Vergadering. Extra dit jaar is een geaccrediteerde satellietsessie op alle locaties. Chiesi Pharmaceuticals geeft een nascholing over combinatiepreparaten.  

Aanmelden en meer informatie

Bekijk meer informatie en meld je aan
Pagina laatst bijgewerkt op 25 mei 2023