Cursus 'Het zorgpad van een oncologische patiënt in de palliatieve fase’

Opties

Deze intraprofessionele cursus wordt georganiseerd door PAO Farmacie in samenwerking met VJA, JongNVZA, KNMP, NVZA en SIR en brengt openbare, poliklinische en ziekenhuisapothekers in opleiding en jonge geregistreerde apothekers samen met als streven een verbeterde samenwerking tussen deze zorgverleners in de zorg voor oncologische patiënten.

  • Datum 13 december 2023
  • Locatie Aristo Lunetten, Brennerbaan 150 in Utrecht
  • Start & eind tijd 09:30 - 17:00
  • Kosten € 325,-
  • Accreditatie Aangevraagd voor openbaar- en poliklinisch apothekers en ziekenhuisapothekers

De cursus bestaat uit een korte individuele voorbereiding en een fysieke bijeenkomst. Bij aanmelding ontvangt de deelnemer casuistiek die van toepassing is op zijn specialisme (openbare, poliklinische of ziekenhuisfarmacie). Deze dient voorafgaand aan de cursusdag te worden doorgenomen en voorbereid.

Op de dag zelf zal de casuistiek gezamenlijk in groepen worden uitgewerkt en gepresenteerd. Individuele voorbereiding Iedere deelnemer werkt het deel van de casus uit dat relevant is voor zijn/haar specialisme. Daarbij verzamelt de deelnemer de noodzakelijke informatie voor de casus, bevraagt andere zorgverleners en maakt een zorgplan. De casus bevat dus 3 ’verhaallijnen’.

Bekijk de folder voor meer informatie en aanmelden.

  • Folder cursus intraprofessioneel 13 december 2023.pdf Downloaden
Pagina laatst bijgewerkt op 07 december 2023