Workshop toepassen KNMP-richtlijn GDV | West (VOL)

Datum: 26 november 2020
Locatie: Van der Valk Dordrecht
Tijd: 10:00-12:00
Accreditatie: Geaccrediteerd met 2 punten

De KNMP organiseert op vijf plaatsen in Nederland een (coronaproof) workshop om de herziene KNMP-richtlijn geïndividualiseerde distributievorm (GDV) te toetsen op toepassing en haalbaarheid. Er is plek voor maximaal tien deelnemers.

De KNMP-richtlijn Zorg voor mensen met een geïndividualiseerde distributievorm (2013) is in herziening. Vanuit een eerdere knelpuntenanalyse en nieuwe wetenschappelijke inzichten is een aanzienlijk aantal aanbevelingen van deze richtlijn opnieuw geformuleerd. Aanpassingen zijn onder andere: de aanbevelingen over het signaleren en includeren van de patiënt voor de GDV, het tussentijds wijzigen van de GDV en de monitoring en evaluatie van het gebruik en de farmacotherapie.

De workshop vindt plaats van 10.00 tot 12.00 uur, waarna er tijdens de lunch gelegenheid is om na te praten. Voorafgaand krijgen deelnemers de richtlijn toegestuurd, samen met enkele vragen ter voorbereiding.

Aanmelden kan bij Ingrid Mogge, beleidsmedewerker KNMP, via . Geef daarbij aan welke van de workshops u wilt bijwonen. De aanmelding geschiedt op datum van inschrijving.

Fotografie/film

Tijdens dit evenement kan er gefotografeerd en/of gefilmd worden voor verslaglegging.

Direct opslaan in uw agenda: vCal iCal

Download iCal als u een Mac heeft, anders vCal