Workshop KNMP-richtlijn Praktijkvoering

Datum: 5 november 2021
Locatie: online
Tijd: 14:00-16:00
Kosten: Gratis
Accreditatie: Voor openbaar apothekers geaccrediteerd met 2 uren.
Organisator: KNMP

De KNMP organiseert van 3 november 2021 tot en met 18 januari 2022 fysieke en online workshops over de KNMP-conceptrichtlijn Praktijkvoering. Tijdens de workshops kunnen KNMP-leden inhoudelijk commentaar geven op de aanbevelingen en worden deze getoetst op haalbaarheid. Na het vaststellen van de KNMP-richtlijn Praktijkvoering zal de NAN 2006 definitief vervallen.

De KNMP-richtlijn Praktijkvoering is voor zowel de gevestigd apotheker als de apotheekeigenaar van essentieel belang. Goede praktijkvoering is een randvoorwaarde voor kwalitatieve farmaceutische zorg. Dit omvat een investering in en management van middelen zoals tijd, geld en personeel.
Deelnemers ontvangen voorafgaand aan de workshop de conceptrichtlijn Praktijkvoering een korte vragenlijst. Tijdens de workshops staan de volgende aanbevelingen centraal met betrekking tot:

  • Leiderschap van de apotheker
  • Aanwezigheid en bereikbaarheid van de apotheker
  • Ontwikkeling van het apotheekteam
  • Management van middelen
  • Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Bij zowel de online als de fysieke workshops is plek voor maximaal 10 deelnemers. De aanmelding geschiedt op datum van inschrijving. De link om aan de online workshop deel te kunnen nemen wordt voorafgaand toegestuurd.

Aanmelden

KNMP-leden kunnen zich aanmelden door een e-mail te sturen naar Ingrid Mogge, beleidsmedewerker KNMP, via . Geef daarbij uw BIG-nummer door en welke bijeenkomst u wilt bijwonen.

Direct opslaan in uw agenda: vCal iCal

Download iCal als u een Mac heeft, anders vCal

Contact

Ingrid Mogge

RL_Praktijkvoering@knmp.nl