PRISMA-symposium

Datum: 12 mei 2020
Locatie: De Eenhoorn in Amersfoort
Tijd: 09:30-17:30
Accreditatie: Voor openbaar apothekers geaccrediteerd met 5 uur. Voor ziekenhuisapothekers is accreditatie aangevraagd.

Het jaarlijkse PRISMA-symposium vindt plaats op dinsdag 12 mei in De Eenhoorn te Amersfoort. Het thema is ‘Met big data naar betere zorg’.

Het PRISMA-symposium, jaarlijks voor apothekers uit Nederland en België, bestaat uit een ochtendgedeelte met twee plenaire sprekers. Prof. dr. Ron Herings, professor in Pharmaco-epidemiology and Healthcare Optimization (Amsterdam UMC), spreekt over de mogelijkheden om big data in te zetten voor de farmaceutische zorg. Hij zal laten zien hoe risicomodellen gebaseerd op data ontwikkeld worden om patiënten op te sporen die intensievere farmaceutische zorg nodig hebben.

Aansluitend schetst dr. Claudia Rijcken, apotheker en oprichter van start-up Pharmacare.ai, een beeld van de digitale farmaceutische patiëntenzorg van de toekomst en de impact die digitale zorgoplossingen op de apotheekpraktijk hebben. Vervolgens krijgen apothekers en farmaceutisch praktijkonderzoekers uit België en Nederland de mogelijkheid om hun onderzoek te presenteren in parallelle sessies.

Wilt u uw wetenschappelijke inzichten delen met uw collega’s? Alle onderwerpen binnen farmaceutisch praktijkonderzoek mogen aan bod komen. Dien dan tot 31 maart 2020 een Nederlands- of Engelstalig abstract voor uw presentatie in via .

Aanmelden voor het symposium en de parallelle sessies kan vanaf 10 april op deze website. 

Fotografie/film

Tijdens dit evenement kan er gefotografeerd en/of gefilmd worden voor verslaglegging.

Direct opslaan in uw agenda: vCal iCal

Download iCal als u een Mac heeft, anders vCal

Contact

Martina Teichert

(070) 373 72 31 prisma@knmp.nl