Politiek debat over zorg in Noordelijke Regio’s

Datum: 4 februari 2021
Locatie: Online
Tijd: 19:00-20:45
Accreditatie: Het debat is niet geaccrediteerd voor apothekers
Organisator: Stichting Arts en Organisatie

Onze mooie Noordelijke regio’s kennen helaas veel aan gezondheid gerelateerde problemen. Waarom is de zorg niet voor iedereen goed bereikbaar? Hoe lossen we de steeds groter wordende tekorten aan zorgmedewerkers op? Hoe groot moet de rol van preventie zijn? Over deze onderwerpen debatteren nationale politici op donderdag 4 februari van 19:00 tot 20:45 uur.

De discussie wordt uitgezonden op verschillende kanalen en is dus gemakkelijk vanaf de bank thuis te volgen. Wat wilt u dat er bediscussieerd wordt? Dien uw vragen en onderwerpen in via info@artsenorganisatie.nl, een deel van de ingediende stellingen zal aan bod komen in het debat.

Over stichting Arts en Organisatie

Het Nederlandse zorglandschap verandert continu. Omdat maatschappelijke en beleidsonderwerpen weinig aan bod kwamen in de opleiding tot basisarts, huisarts en medisch specialist werd stichting Arts en Organisatie opgericht door coassistenten en arts-assistenten. We zetten ons sinds 2015 in om zorgprofessionals bewust te maken van maatschappelijke en financiële vraagstukken in de zorg en mee te denken op beleidsmatig niveau. Door een breed scala aan activiteiten te organiseren - zoals meerdaagse congressen, seminars en een leergang - bieden we de benodigde kennis en praktische handvatten. We hopen zo bij te dragen aan betere zorg van de toekomst.

In het kort

Wat: politiek debat over de zorg, preventie, regionale (netwerk)samenwerking in de noordelijke regio’s
Wie: landelijke politici van oppositie en coalitie
Waar: donderdag 4 februari 2021 van 19:00 uur tot 20:45 uur.
Hoe? Het debat is te volgen via onder andere www.artsenorganisatie.nl. Schrijf u gratis in via https://forms.gle/1htGoWTYxPpszmmr5

Meer informatie over dit agenda-item

Direct opslaan in uw agenda: vCal iCal

Download iCal als u een Mac heeft, anders vCal

Contact

KNMP
Maandag t/m vrijdag 09:00 - 17:00 uur

(070) 373 73 73 communicatie@knmp.nl