Panelbijeenkomst KNMP Toekomstvisie Openbare Farmacie (VOL)

Datum: 13 augustus 2020
Locatie: Van der Valk Hotel Eindhoven, Aalsterweg 322, 5644 RL Eindhoven
Tijd: 09:00-13:00
Accreditatie: Wordt aangevraagd
Organisator: KNMP

De KNMP werkt in opdracht van het WSO-bestuur en de LOA-commissie aan de KNMP Toekomstvisie Openbare Farmacie. De inhoud van deze toekomstvisie kan alleen ontstaan door in gesprek te gaan met onze leden. Wij nodigen u dan ook graag uit om deel te nemen aan één van de panelbijeenkomsten.

De districtsledenbijeenkomsten eind vorig jaar stonden in het teken van de KNMP Toekomstvisie 2025. We hebben toen de maatschappelijke context geschetst waarin u als apotheker werkt. Ook hebben we gesproken over hoe de buitenwereld de apotheker als medicatiespecialist waardeert. Deze informatie en de uitkomsten van de workshops heeft u kunnen terugvinden in het rapport KNMP op weg naar de Toekomstvisie 2025.

Middels dit vooronderzoek wordt nu in opdracht van het WSO-bestuur en de LOA-commissie gewerkt aan de KNMP Toekomstvisie Openbare Farmacie. De inhoud van deze toekomstvisie kan alleen ontstaan door in gesprek te gaan met onze leden. Hoe zou u als openbaar apotheker invulling geven aan de kernwaarden zichtbaarheid, verbinding en daadkracht? Waar zou u als openbaar apotheker willen staan in 2025? Deze vragen willen we terug laten keren in een viertal panelbijeenkomsten met elk zestien openbaar apothekers.

De andere panelbijeenkomsten vinden plaats op 14 juli, 16 juli en 12 augustus. De bijeenkomsten starten om 09.00 uur en eindigen om 13.00 uur. Na afloop is er gelegenheid om na te praten onder het genot van een broodje. Vanzelfsprekend zijn de panelbijeenkomsten coronaproof en houden we ons aan de richtlijnen van het RIVM.

We nodigen u graag uit om deel te nemen aan een van de panelbijeenkomsten. 

U meldt zich aan voor een van de panelbijeenkomsten door een e-mail te sturen naar Ingrid Mogge, beleidsmedewerker KNMP, via

 

Direct opslaan in uw agenda: vCal iCal

Download iCal als u een Mac heeft, anders vCal