Panelbijeenkomst Huisapotheek (VOL)

Datum: 19 november 2021
Locatie: Online
Tijd: 10:00-12:00
Kosten: Gratis
Accreditatie: 2 punten voor Openbaar apothekers (OA)
Organisator: KNMP

De KNMP gaat in gesprek met leden over de huisapotheek tijdens drie online Panelbijeenkomsten in de periode van 9 november tot en met 23 november. Openbaar apothekers zijn van harte welkom om de inhoud van deze visie mede vorm te geven.

De bijeenkomsten zijn online, twee vinden plaats van 10:00-12:00 en er is een avondsessie op 23 november van 20:00-22:00 uur. Per panelbijeenkomst is plek voor maximaal vijftien deelnemers. Deelnemers ontvangen vooraf de agenda en enkele te bespreken stellingen.

In deze online bijeenkomsten gaan we met de leden in gesprek over de huisapotheek. Welke rollen en verantwoordelijkheden hebben apothekers van de huisapotheek? En hoe kunnen we de huisapotheek positioneren in de keten? De opbrengsten van deze bijeenkomsten worden gebruikt als input voor een visiedocument over de huisapotheek.

Aanmelden

Aanmelden kan door een e-mail met uw naam en apotheek waar u werkzaam bent en aan welke sessie u wilt deelnemen te sturen naar Ingrid Mogge via . Geeft u daarbij aan welke van de drie bijeenkomsten u wilt bijwonen? De aanmelding geschiedt op datum van inschrijving.

Direct opslaan in uw agenda: vCal iCal

Download iCal als u een Mac heeft, anders vCal