Nascholing: Prettig en effectief spreken en communiceren

Datum: 15 april 2019
Locatie: De Fruitproeverij, Zandbergseweg 7a te Rijswijk (in de Betuwe)
Tijd: 09:30-16:00
Kosten: € 675,- excl. btw, incl. eten en drinken, een ‘Jij kunt spreken Toolbox’ en een na-consult
Accreditatie: Geaccrediteerd voor 5 uren, maximaal 6 deelnemers
Organisator: Jijkuntspreken.nl

Als apotheker heb je dagelijks met allerlei verschillende mensen in verschillende situaties te maken. Goed kunnen spreken of communiceren is voor velen niet zo vanzelfsprekend. Wat zeg je tijdens een FTO met een lastige huisarts, hoe luister je eigenlijk naar een patiënt bij een medicatie-review en waarmee bedwing je zenuwen en maak je indruk tijdens een presentatie? Dit zijn enkele voorbeelden van situaties die vragen om zelfkennis en communicatief vaardig zijn.

Deze KNMP-geaccrediteerde persoonsgerichte nascholing leert je de ‘tools’ waarmee je jouw stem en aanwezigheid goed gebruikt. Van een-op-een gesprekken tot volle zalen. Makkelijker kunnen communiceren draagt in grote mate bij aan je professionaliteit.

Ademhaling, lichaamsbewustzijn, begrijpen waarom ‘minder woorden meer zeggen’ en wat rust doet tijdens je verhaal zijn enkele belangrijke ‘tools’ die je na deze dag weet te gebruiken.

Deze 1-daagse nascholing vindt plaats op maandag 15 april in de Fruitproeverij te Rijswijk (daarna op 16 mei, 13 juni en 11 juli). De Fruitproeverij is een duurzaam werkend bedrijf en genomineerd voor mooiste trainingslocatie van Nederland.

Meer informatie over dit agenda-item

Direct opslaan in uw agenda: vCal iCal

Download iCal als u een Mac heeft, anders vCal

Contact

Bianca Tan

contact@jijkuntspreken.nl