Masterclass VJA: Digital healthcare

Datum: 27 augustus 2019
Locatie: Van der Valk Hotel Breukelen
Tijd: 18:00-22:00
Kosten: Voor 3 avonden: € 95,- voor VJA-leden, € 125,- voor niet VJA-leden en € 27,50 voor studenten (incl. broodjesbuffet en borrel).

De VJA organiseert in 2019 opnieuw de Care 4 Pharmacy masterclasses. Op dinsdag 27 augustus vindt de masterclass Digital healthcare plaats. Hoe kun je als apotheker gebruikmaken van de enorme hoeveelheid data en innovatieve tools die momenteel beschikbaar zijn?

De masterclasses bestaan uit drie avonden (27 augustus, 11 en 26 september) waarop sprekers hun innovatieve ideeën met ons delen en waar we geprikkeld worden om zelf innovatief aan het werk te gaan. Juist nu de farmacie zo verandert, kunnen we daar iets moois van maken door met elkaar in gesprek te gaan. De avonden starten om 18.00 uur, waarbij je toegang hebt tot het broodjesbuffet, en duurt tot 22.00 uur met een afsluitende borrel.

De masterclasses zijn een platform voor en door apothekers die hun vak met innovatief ondernemerschap naar een hoger niveau willen tillen, in een tijd waarin de transitie van bereiding en distributie naar patiënten- én productzorg centraal staat.

Overige masterclasses

  • 11 september: Patiented centered healthcare
    Hoe kun je als apotheker je grens verleggen om patiënten in de toekomst te blijven verbinden met je apotheek?
  • 26 september: Sustainable healthcare (panel discussion)
    Hoe kunnen de fabrikant, zorgverzekeraar, politiek, onderzoeker en apotheker gezamenlijk de verantwoordelijkheid nemen om een duurzame toekomst binnen de apotheek te realiseren?

Meer informatie over dit agenda-item

Fotografie/film

Tijdens dit evenement kan er gefotografeerd en/of gefilmd worden voor verslaglegging.

Direct opslaan in uw agenda: vCal iCal

Download iCal als u een Mac heeft, anders vCal

Contact

Stichting Care for Pharmacy

masterclass@careforpharmacy.nl