Bijwerkingen: Geneesmiddelen tijdens zwangerschap en borstvoeding

Datum: 26 september 2019
Locatie: BCN Daltonlaan 100 Utrecht
Tijd: 09:30-17:00
Kosten: € 360 excl. btw
Organisator: PAOFarmacie

De module Geneesmiddelen tijdens de zwangerschap behandelt de basisprincipes die ten grondslag liggen aan het ontstaan van aangeboren afwijkingen. De docenten reiken u handvaten aan voor het maken van rationele keuzes. U krijgt een overzicht van de beschikbare bronnen met informatie over geneesmiddelen tijdens zwangerschap en borstvoeding.

De nascholing maakt samen met de module Omgaan met bijwerkingen in de praktijk onderdeel uit van cyclus: Bijwerkingen. De cyclus wordt inhoudelijk verzorgd door Bijwerkingencentrum Lareb.

Bijwerkingen: Geneesmiddelen tijdens zwangerschap en borstvoeding

De module Geneesmiddelen tijdens zwangerschap en borstvoeding behandelt de basisprincipes die ten grondslag liggen aan het ontstaan van aangeboren afwijkingen. U leert omgaan met praktische vragen rond zwangerschap en borstvoeding. U krijgt inzicht in de mogelijke effecten van geneesmiddelen op het ongeboren kind of de neonaat bij gebruik tijdens de zwangerschap of borstvoeding. U krijgt een overzicht van de beschikbare bronnen met informatie over geneesmiddelen tijdens zwangerschap en borstvoeding. Tot slot leert u aan de hand van voorbeelden om rationele keuzes in de dagelijkse praktijk.

Meer informatie over dit agenda-item

Direct opslaan in uw agenda: vCal iCal

Download iCal als u een Mac heeft, anders vCal