Farmaceutische zorg in de palliatieve fase

Datum: 3 oktober 2019
Locatie: BCN Daltonlaan 100 Utrecht
Tijd: 09:30-17:00
Kosten: € 360 excl. btw
Organisator: PAOFarmacie

Binnen de organisatie van palliatieve zorg in de eerste lijn hebben betrokken zorgverleners verschillende verantwoordelijkheden. In deze nascholing leert u, aan de hand van casuïstiek, kijken naar de farmaceutische zorg voor deze patiënten. Pijn en palliatieve pijnbestrijding komen aan de orde, evenals gastro-intestinale problemen, palliatieve sedatie en delier. U krijgt veel praktische tips over hoe u aan palliatieve zorg invulling kan geven.

De nascholing is ontwikkeld in onze nieuwe leeromgeving en volgens ons nieuwe didactische model opgezet. U kunt uit verschillende leervormen kiezen die u online of fysiek kunt volgen, afhankelijk van uw basiskennis.

In de nascholing Farmaceutische zorg in de palliatieve fase wordt ingegaan op het verschil tussen reguliere (farmaceutische) patiëntenzorg en palliatieve (farmaceutische) zorg en de overeenkomsten. Vanuit casuïstiek wordt ingegaan op verschillende (farmacotherapeutische) aspecten die een rol spelen bij pijn en palliatieve pijnbestrijding, gastro-intestinale problemen, palliatieve sedatie, euthanasie en het delier.

Meer informatie over dit agenda-item

Direct opslaan in uw agenda: vCal iCal

Download iCal als u een Mac heeft, anders vCal