Seminar Te duur of tekorten: Geneesmiddelencrisis in Nederland?

Datum: 23 september 2020
Locatie: Online
Tijd: 18:00-23:00
Kosten: Gratis
Organisator: Stichting Arts en Organisatie

Oorspronkelijk gepland in mei, maar vanwege COVID-19 verplaatst naar 23 september: de avondvullende seminar over de geneesmiddelencrisis. Gezien de restricties dit keer in de vorm van een hybride seminar: sprekers discussiëren live met elkaar in het bijzijn van een kleine groep fysiek publiek (op 1,5 meter), waarbij er ook veel deelnemers online gratis kunnen aansluiten. Het thema van de avond: hoe werkt onze complexe medicijnmarkt?

Waarom zijn er eigenlijk medicijntekorten? Hoe kan het dat thyrax opeens niet meer leverbaar is? Waar stopt de verantwoordelijkheid van de farmaceut en begint die van de overheid? En bovenal: in hoeverre beïnvloedt dit de dokter, apotheker en natuurlijk de patiënt?

Wil jij de achtergronden begrijpen van de talloze overheidsplannen en nieuwsberichten? Schakel dan digitaal in op 23 september. Vanuit verschillende invalshoeken - de farmaceut, de overheid, de verzekeraar en de apotheek - wordt het thema belicht en de discussie gestart. Bereid je voor op een inzichtgevende avond met pittige woordenwisselingen.

Meer informatie over dit agenda-item

Fotografie/film

Tijdens dit evenement kan er gefotografeerd en/of gefilmd worden voor verslaglegging.

Direct opslaan in uw agenda: vCal iCal

Download iCal als u een Mac heeft, anders vCal

Contact

Seminar Te duur of tekorten: Geneesmiddelencrisis in Nederland?