Congres Goed Gebruik Geneesmiddelen

Datum: 15 april 2021 - 16 april 2021
Locatie: Online
Tijd: 13:45-16:40
Kosten: geen
Accreditatie: 6 accreditatie-uren voor openbaar apothekers, accreditatie voor ziekenhuisapothekers aangevraagd
Organisator: ZonMw

Op donderdag 15 april en vrijdag 16 april organiseert ZonMw het achtste congres Goed Gebruik Geneesmiddelen. Het thema is 'Spiegelen, sparren en samen verder'.

Het jaarlijkse GGG-congres besteedt aandacht aan de actualiteit rondom gepast gebruik van geneesmiddelen. Het congres heeft tot doel het halen, brengen en delen van kennis en het opdoen van inspiratie vanuit een veelheid aan aspecten rondom (onderzoek naar) geneesmiddelen.

Plenair en in de subsessies komen relevante vragen aan bod als: op welke wijze kunnen geneesmiddelen optimaal worden ingezet? Waar liggen kansen op samenwerking? Waar zijn mogelijkheden voor een geïntegreerde aanpak? En op welke wijze kunnen we ontwikkelingen stimuleren? Natuurlijk besteden we tijdens het congres aandacht aan COVID-19. Het plenaire deel op donderdag is hier volledig aan gewijd.

Het congres bestaat uit twee gedeelten: een live uitzending op donderdagmiddag met een mooi en afwisselend programma. En op vrijdagmiddag is er een ronde met vier parallelle subsessies die u kunt volgen en waar u live via de chat aan kunt deelnemen.

Meer informatie over dit agenda-item

Fotografie/film

Tijdens dit evenement kan er gefotografeerd en/of gefilmd worden voor verslaglegging.

Direct opslaan in uw agenda: vCal iCal

Download iCal als u een Mac heeft, anders vCal

Contact

Programma Goed Gebruik Geneesmiddelen

(070) 349 54 64 geneesmiddelen@zonmw.nl