De evolutie van het farmaceutische kennisdomein

Datum: 18 februari 2021
Locatie: Online
Tijd: 20:00-21:15
Organisator: AGM

Een online bijeenkomst georganiseerd door de sectie Apotheker Geneesmiddel & Maatschappij (AGM) voor leden en niet-leden. Het onderwerp is ‘de evolutie van het farmaceutische kennisdomein’. NB: vanwege de verlengde avondklok kan de bijeenkomst in de gekozen opzet niet plaatsvinden op 18 februari 2021. De bijeenkomst wordt uitgesteld naar een nader te bepalen datum. Nadere informatie daarover volgt z.s.m.

Vanwege de verlengde avondklok kan de bijeenkomst in de gekozen opzet niet plaatsvinden op 18 februari 2021. De bijeenkomst wordt uitgesteld naar een nader te bepalen datum. Nadere informatie daarover volgt z.s.m.

We leven in een continu veranderende wereld. Ook de farmaceutische expertise verandert constant, een expertise waarvoor de basis wordt gelegd op de universiteit. Dat vroeger sommige zaken simpeler waren lijkt, als het gaat om de studierichtingen die kunnen worden gekozen, wel op te gaan. Het antwoord op de vraag ‘wat studeer je en wat word je daarmee?’ was vroeger redelijk overzichtelijk: je studeerde farmacie en dan werd je apotheker.

Tegenwoordig kun je onder andere kiezen uit de masters biofarmaceutische wetenschap, farmaceutische wetenschap, Drug Innovation én ook nog voor farmacie.

Tijdens de online bijeenkomst willen we stilstaan bij deze ontwikkelingen binnen het farmaceutische kennisdomein: wat zijn de verschillen tussen de masters waaruit studenten kiezen en wat betekent dit voor de farmaceutische sector?

Als de tijd en de regels het toelaten willen we graag onder de inspirerende leiding van Aukje Mantel-Teeuwisse een tafeldiscussie voeren met studenten, apothekers en farmaceuten over deze evolutie binnen de universitaire opleidingen en de daarop volgende farmaceutische carrières.

Aanmelden kan via .

 

Direct opslaan in uw agenda: vCal iCal

Download iCal als u een Mac heeft, anders vCal

Contact

KNMP
Maandag t/m vrijdag 09:00 - 17:00 uur

(070) 373 73 73 communicatie@knmp.nl