Cursus SFK Select

Datum: 23 maart 2020
Locatie: BCN, Daltonlaan 100, Utrecht
Tijd: 09:00-16:30
Kosten: € 277,- (excl. btw)
Accreditatie: Geaccrediteerd met 6 uren, zowel voor apothekers als voor farmaceutisch consulenten

Nieuwsgierig naar wat SFK Select voor u kan betekenen? De SFK biedt de cursus SFK Select aan, waarmee u leert om zelfstandig rapporten te maken in SFK Select met de gegevens van uw eigen apotheek. Deze cursus valt onder het StiPCO-scholingsaanbod en levert u ook nog eens zes accreditatie-uren op.

SFK Select is een softwaretool waarmee apothekers die deelnemer zijn van de SFK zelf online overzichten kunnen maken van het geneesmiddelengebruik van de patiënten in de eigen apotheek. In de cursus SFK Select leert u hoe u rapporten maakt voor bijvoorbeeld het FTO of voor uw apotheekbedrijf. Niet alleen apothekers maar ook Farmaceutisch consulenten kunnen deze cursus volgen.

Het programma biedt mogelijkheden om farmacotherapeutische overzichten te genereren op verschillend detailniveau: bijvoorbeeld per arts, per patiënt, per (groep) artikel(en) of per zorgverzekeraar en met elk gewenst kengetal, waaronder aantal verstrekkingen, aantal standaarddagdoseringen (DDD’s), aantal gebruikers en kosten. 

Aanmelden kan via sfk.nl/cursus

 

Fotografie/film

Tijdens dit evenement kan er gefotografeerd en/of gefilmd worden voor verslaglegging.

Direct opslaan in uw agenda: vCal iCal

Download iCal als u een Mac heeft, anders vCal

Contact

KNMP
Maandag t/m vrijdag 09:00 - 17:00 uur

(070) 373 73 73 communicatie@knmp.nl