• 20 oktober 2016

  3 kandidaten bekend voor 2 vacante posities in KNMP-bestuur

  Apothekers Sijtze Blaauw, Katja Kok-van Oirschot en Steven Verhagen-Smits stellen zich kandidaat voor de 2 vacante posities in het KNMP-bestuur. De Commissie Kandidaatstelling wijst Sijtze Blaauw en Katja Kok-van Oirschot aan als voorkeurskandidaten. Breng digitaal uw stem uit via de persoonlijke link die u op 15 november van ons ontvangt. KNMP-leden kunnen daarna tot en met 12 december stemmen op de kandidaten van hun keuze. De benoeming van de bestuursleden vindt plaats tijdens de Algemene Vergadering van 14 december 2016.

 • 11 oktober

  Projecten kwetsbare ouderen winnen KNMP Zorginnovatieprijs

  De KNMP Zorginnovatieprijs najaar 2016 is toegekend aan twee projecten gericht op de zorg voor kwetsbare ouderen in de eerste lijn. Het gaat om de inzending van apothekers Sylvia Verwoert (Apotheek Ondiep) en Fleur de Groot (Zuilense apotheek) in Utrecht met het project ‘Kwetsbare ouderen’ en de inzending van Pharmium apothekers in Drachten met het project ‘WijsGrijs’. De prijsuitreiking vond plaats tijdens het KNMP Najaarscongres in Utrecht.

 • 4 oktober

  Eerste Kamer stemt in met wet cliëntenrechten bij elektronische verwerking gegevens

  De Eerste Kamer heeft dinsdag 4 oktober ingestemd met de wet cliëntenrechten bij elektronische verwerking van gegevens. Deze wet creëert randvoorwaarden voor een goede, snelle en betrouwbare uitwisseling van medische gegevens.

 • Studiegids helpt openbaar apothekers keuze maken in StiPCO-aanbod

  De online StiPCO-studiegids helpt openbaar apothekers een keuze maken in het aanbod van scholingen in het Stimuleringsprogramma Competentieontwikkeling Openbaar apothekers.

Nieuws

 • 26 oktober 2016

  KNMP Farmanco: cijfers geneesmiddelentekorten zijn actueel

  Lees verder
  26 oktober 2016

  IGZ publiceert eerste annex bij Circulaire Handhavend optreden bij collegiaal doorleveren eigen bereidingen

  Lees verder
  25 oktober 2016

  Laatste kans om bankgegevens door te geven voor StiPCO-tegemoetkoming

  Lees verder
  24 oktober 2016

  IGZ: eindcontroles recepten dezelfde dag en niet pas binnen 24 uur

  Lees verder
Alle nieuwsberichten