• 18 augustus

  Inschrijving KNMP Najaarscongres geopend

  Op 11 oktober 2016 vindt in Utrecht het KNMP Najaarscongres plaats met als thema 'Dermatologie: op de huid zitten'. Inschrijven is mogelijk tot en met 5 oktober 2016.

 • 9 augustus

  CBG komt met aangepast advies voor morning-afterpil

  Het College ter Beoordeling van Geneesmiddelen (CBG) komt met een aangepast advies voor gebruikers van de morning-afterpil met levonorgestrel die gelijktijdig andere medicatie gebruiken. Het gaat om medicijnen tegen epilepsie, tuberculose of hiv, of het middel sint-janskruid. Vrouwen die een van deze medicijnen gebruiken, moeten oppassen bij het gebruik van de morning-afterpil met levonorgestrel. Het aangepaste advies volgt op een Europese herbeoordeling.

 • De zomereditie van het Apotheekteam Magazine is beschikbaar

  De 2e editie van het Apotheekteam Magazine is online. Met artikelen over onder andere apotheekbuddy's, de teamtraining laaggeletterdheid, therapietrouw en opiaten op reis. Met dit online vakblad en de website wil de KNMP apothekers helpen hun team op de hoogte te houden.

   

 • Studiegids helpt openbaar apothekers keuze maken in StiPCO-aanbod

  De online StiPCO-studiegids helpt openbaar apothekers een keuze maken in het aanbod van scholingen in het Stimuleringsprogramma Competentieontwikkeling Openbaar apothekers.

Nieuws

 • 25 augustus 2016

  Geen productdefect gevonden bij salbutamol Sandoz

  Lees verder
  24 augustus 2016

  Onderzoek naar gebruik orale anticoagulantia

  Lees verder
  23 augustus 2016

  Hitteplan van kracht

  Lees verder
  22 augustus 2016

  IGZ publiceert de Circulaire ‘Handhavend optreden bij collegiaal doorleveren van eigen bereidingen door apothekers’

  Lees verder
Alle nieuwsberichten